Excursies en schoolreizen in de kijker tijdens het Salon ÉDUC

Bent u op zoek naar een evenement waar u uw activiteiten en diensten tijdens excursies en schoolreizen kan tonen aan een nieuw publiek?

Bent u een pedagogische of recreatieve toeristische bestemming, een museum, tentoonstelling, theatervoorstelling, pedagogische boerderij of een autobusmaatschappij, toeristische accommodatie reisorganisatie voor groepsreizen…

Onze beurs is zowel een communicatiemiddel als ontmoetingsplaats. Uw publiek is er beschikbaar en zal met een luisterend oor klaarstaan voor uw voorstellen.

Met het Salon ÉDUC, geniet u van:

  • De grote naamsbekendheid en de goede reputatie van het Salon
  • Een rechtstreeks contact met meer dan 20.000 gerichte prospecten
  • Een gunstig kader voor de generatie van leads

Een groot aantal professionals zijn op zoek naar nieuwe ideeën voor excursies en/of schoolreizen

Als culturele speler staat u vaak in contact met de schoolgemeenschappen. U organiseert vaak activiteiten die speciaal op hen zijn toegespitst.

Ongeacht de aard van de excursies of schoolreizen die u voorstelt, ongeacht het feit of u een museum, cultureel centrum, pedagogische attractie, theater, historisch centrum, natuurpark, toeristische accommodatie of autobusmaatschappij…  bent, het Salon ÉDUC kan u helpen om uw culturele bemiddeling verder te ontwikkelen en een nieuw publiek van beroepen te bereiken.

Ontmoet opvoeders en leerkrachten uit het lager en secundair onderwijs

Het Salon ÉDUC verzamelt alle beroepen uit de onderwijswereld, van opleidingen tot kinderzorg. Dat wilt zeggen de organisatorische machthebbers, de inspecteurs, onderwijzers, logopedisten, animatoren, alsook bibliothecarissen, PMS-agenten, schoolgebonden mediatoren en natuurlijk leerkrachten.

De profielen van de bezoekers aan het Salon de l’Éducation zijn erg uiteenlopend en elke bezoeker zal erg specifieke stands bezoeken in functie van zijn beroep, zijn behoeften en zijn eventuele vragen. Op die manier krijgt u de unieke kans om een kwalitatief gesprek met hen te voeren.

Ons belangrijkste advies om een gepaste stand te kiezen

Kies niet te snel een bepaald standmodel. Voordat u zich inschrijft, moet u tot in het kleinste detail bepalen wat de doelstelling is van uw deelname aan de conferentie.

Indien u over uw eigen expositiemateriaal beschikt of indien u een gepersonaliseerde stand wilt creëren, raden wij u aan om te kiezen voor een “vrije oppervlakte” zodat u uw verbeelding de vrije loop kan laten.

Als dit niet het geval is, kan u beter kiezen voor een half-ingericht pack, aangezien dit veel completer en goedkoper is (Oppervlakte, scheidingswanden, dakstijlen en tapijt inbegrepen).

Zorg voor animatie op uw stand tijdens het Salon de l’Éducation

Waarom zou u geen beroep doen op een demonstratie om uw bestemming en uw diensten in de kijker te plaatsen?

Organiseer bijvoorbeeld één van de activiteiten die worden voorgesteld door uw bestemming.

De bezoeker zal onder de indruk zijn van uw presentatie en zal meer tijd spenderen op uw stand. Daarenboven zal een menigte vaak een nog grotere menigte opwekken.

Vraag om gecontacteerd te worden