Waarom exposeren op de EDUCbeurs in Brussels Expo

Elk jaar komen directeurs, prefecten, leerkrachten, inrichtende machten, inspecteurs, bibliothecarissen, maar ook opvoeders, logopedisten, professionals van buitenschoolse activiteiten, schepenen van onderwijs … naar dit immense platform. 

In 2018 verwachten we meer dan 300 exposanten en ruim 30.000 bezoekers in Brussels Expo. De EDUCbeurs, dat zijn meer dan 200 lezingen, debatten en workshops. De transversale en actuele thema’s belangen elke professional uit de educatieve sector rechtstreeks aan en maken een bezoek aan de beurs bijzonder interessant.

Dankzij onze 25 jaar ervaring geniet u als exposant tal van voordelen.

De EDUCbeurs is het enige Platform in België dat de tools en volledige uitrusting voor alle educatieprofessionals groepeert

De EDUCbeurs is het grootste Belgische trefpunt dat alle professionals uit de educatie-, onderwijs- en kinderopvangsector samenbrengt. De bezoekers zijn van niveau. Ze weten dat ze daar alles zullen vinden wat ze nodig hebben om te onderwijzen, om een klas of een groep kinderen te begeleiden, om een school of team te doen functioneren, … maar ook dat ze daar een massa nieuwe ideeën zullen opdoen en alle nieuwigheden uit deze ruime sector zullen ontdekken.

Een fantastisch, gebruiksklaar instrument om het publiek van het onderwijs en opvoeding te bereiken

Meer dan 30.000 personeelsleden uit het onderwijs hebben besloten om een dag te wijden aan de EDUCbeurs. Eenmaal per jaar verplaatsen ze zich om u te ontmoeten en uw producten te ontdekken.

Bovendien brengen educatieve teams van een groot aantal scholen een bezoek aan de beurs in het kader van pedagogische studiedagen.

Win prospectietijd en concentreer u op uw business

U hoeft de scholen niet langer één voor één aan te spreken! Zij komen naar u toe op de beurs. U legt tal van contacten en maakt vele afspraken op de beurs, zonder tijd te verliezen onderweg. Uw investering in de beurs is rendabeler dan om het even welk ander medium.

Laat uw bezoekers rechtstreeks kennismaken met uw producten

De producten zien, aanraken, testen en vergelijken is vaak noodzakelijk om de belangstelling van de bezoeker te wekken en hem een keuze te laten maken. U zult op uw beurt ontdekken welke eigenschappen van uw producten het meest aanspreken, en die u dus in de verf moet zetten om uw prospects te verleiden.

Ontwikkel synergieën met andere exposanten

De EDUCbeurs is ook dé gelegenheid om nieuwe partnerschappen te sluiten met andere instellingen, verenigingen en ondernemingen.

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?

Raadpleeg de plannen en tarieven van de stands

Raadpleeg de plannen van de beschikbare stands en hun tariefroosters en vul de bestelbon in

Raadpleeg de plannen en tarieven

Over de beurzen

EDUCbeurs wordt georganiseerd door:

People & Places

Adres :
Emile Bockstaellaan 191
1020 Brussel België

E-mail : info@saloneduc.be

Fax : +32 2 423 28 89