Exposeren op de EDUCdir-beurs in Brussels Expo

EDUCdir is een nationale B2B vakbeurs (Nederlandstalig en Franstalig) die producten en diensten aanbiedt voor de inrichting, uitrusting, bouw, renovatie en het goede beheer van een schoolinstelling of collectiviteit.

De EDUCdir-beurs is open van 3 tot 5 oktober van 9.00 u tot 17.30 u.

Meer dan 40 exposerende bedrijven op de EDUCdir beurs 2018

Voor deze verjaardagseditie verwachten we meer dan 40 exposanten, verdeeld over 6 activiteitensectoren in eenzelfde dorp:

 1. Bouw en renovatie van scholen
 2. Uitrusting en inrichting,
 3. ICT :
 • Multimedia (hardware en randapparatuur, reproductie en digitalisering),
 • Projectiematerieel (interactieve multimediaprojectoren, presentatieschermen, …),
 • Software / SaaS, programma’s, klassieke informatica-applicaties
 1. Beheer, consultancy en diensten
 2. Benodigdheden en verbruiksgoederen (groothandel)
 3. Voeding

Doelgerichte prospects

De editie 2018 van deze beurs verwacht 4.000 professionals uit de educatieve sector en vertegenwoordigt 4 welomschreven segmenten:

 1. Beheerders van schoolinstellingen
 2. Beheerders van collectiviteiten
 3. Inrichtende machten
 4. Schepenen.

Een doelgericht en kwaliteitsvol B2B evenement

EDUCdir wordt parallel met de EDUCbeurs georganiseerd en is voorbehouden voor exposanten die producten en diensten aanbieden voor de inrichting, uitrusting, bouw, renovatie en het goede beheer van schoolinstellingen en collectiviteiten.

Omdat tijd kostbaar is, is de beurs gespreid over drie dagen. Het is een ultradoelgericht evenement dat zich richt tot de besluitvormers en beheerders van onderwijsinstellingen en collectiviteiten (scholen, internaten, kinderdagopvang, sportcentra, bibliotheken, opvangcentra, culturele centra, etc.).

Als exposant op de EDUCdir-beurs kunt u uw oor te luisteren te leggen bij de sector en de opportuniteiten daarvan leren kennen, contact leggen met uw prospects en klanten, zonder dat u zich daarvoor moet verplaatsen, de reactie van uw doelgroep op uw producten en diensten zien, de afstemming van uw producten op uw doelgroep meten en vooral een ultradoelgericht publiek ontmoeten dat soms heel moeilijk te benaderen is.

En nog veel meer goede redenen om op de EDUCdir-beurs te exposeren

Als exposant op de EDUCdir-beurs krijgt u een unieke kans om rechtstreeks contact te leggen met de Franstalige en Nederlandstalige besluitvormers en beheerders uit de sector van het onderwijs, de educatie en de collectiviteiten.

Naast uw stand kunt u ook gebruik maken van de workshops en lezingen van de EDUCdir-beurs. Tijdens die activiteiten kunnen besluitvormers elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen over onderwerpen en actuele problemen die hen rechtstreeks aanbelangen.

Win prospectietijd en concentreer u op uw beroep

U hoeft de scholen niet langer één voor één aan te spreken! Zij komen naar u toe op de beurs.

U legt tal van contacten en maakt vele afspraken op de beurs, zonder tijd te verliezen onderweg. Uw investering in de beurs is rendabeler dan om het even welk ander medium.

Profiteer van een aanzienlijk multiplicatoreffect

Op de beurs kunnen contacten worden gelegd voor een aankoop waarbij een heel educatief team betrokken is, en voor alle leerlingen van een of meerdere klassen, en zelfs voor de uitrusting van een volledige school. Het multiplicatoreffect is duidelijk, efficiënt en heel goed merkbaar.

Laat uw bezoekers rechtstreeks kennismaken met uw producten

De producten zien, aanraken, testen en vergelijken is vaak noodzakelijk om de belangstelling van de bezoeker te wekken en hem een keuze te laten maken.

U zult op uw beurt ontdekken welke eigenschappen van uw producten het meest aanspreken, en die u dus in de verf moet zetten om uw prospects te verleiden.

Ontwikkel synergieën met andere exposanten

De EDUCdir-beurs is tot slot dé gelegenheid om nieuwe partnerschappen te sluiten met andere instellingen, verenigingen en ondernemingen.

U aarzelt nog om exposant te worden of u hebt nog vragen?

Raadpleeg de plannen en tarieven van de stands

Raadpleeg de plannen van de beschikbare stands en hun tariefroosters en vul de bestelbon in

Raadpleeg de plannen en tarieven

Exposeren op de EDUCdir-beurs

Salon ÉDUCdir

Wilt u meer weten over de deelnemingsvoorwaarden als exposant?

Hier vindt u meer info over uw voordelen

Over de beurzen

EDUCbeurs wordt georganiseerd door:

People & Places

Adres :
Emile Bockstaellaan 191
1020 Brussel België

E-mail : info@saloneduc.be

Fax : +32 2 423 28 89