Ontmoet leerkrachten die geïnteresseerd zijn in uw voorstellen

Wanneer men werkt in de gezondheidszorg of de welzijnssector, kan u een groot aantal professionals helpen die op zoek zijn naar informatie over voeding, gezondheid of bepaalde specifieke noden.

Vaak zien we dat de verbetering van de arbeidsomstandigheden binnen een instelling start met een klein beetje informatie. Soms volstaat het om gewoonweg te weten dat u bestaat.

Dat is vaak een ware opluchting, in het bijzonder voor onderwijzers.

Het merendeel van de instellingen die we verwelkomen als standhouders, is erg jong en is nog niet bekend bij het grote publiek. Wij raden u aan om een stevig communicatieplan op te stellen om de aandacht van het grote publiek te trekken, zodat u meer interesse kan wekken.

De leerkrachten zijn vragende partij

Verschillende professionals uit de onderwijssector voelen zich soms ontwapend en vinden niet de juiste oplossing om bepaalde leerlingen te helpen (dyslexie, ADD/ADHD, enz.).

Of dit is eenvoudigweg het geval omdat verschillende onderwijsplannen worden gewijzigd om een kader te voorzien waarbij de praktijk beter is aangepast aan de behoeften van de leerlingen van vandaag.

Het Salon EDUC verzamelt alle professionals uit de onderwijswereld, de opvoeding en kinderzorg die naar het Salon komen met het doel om organisaties zoals de uwe te ontmoeten.

Trek een zo breed mogelijk publiek aan op uw stand

De voorbijgangers kunnen verward lijken door de verschillende diensten die u voorstelt zonder te vinden welke tools hen zouden kunnen helpen.

Daarom is het belangrijk om de aandacht te trekken en vervolgens samen met de bezoekers te zoeken naar een gepaste oplossing.
In de eerste plaats moet u er zeker van zijn dat u een eenvoudige en algemene boodschap verspreidt die u vanaf het gangpad zichtbaar moet maken. Vervolgens moet u uw stand goed inrichten:

Trek de aandacht van uw bezoekers

Uw stand moet mooi zijn en een goede ligging hebben. Daarom moet u inzetten op levendige kleuren, een goede verlichting en u moet ervoor zorgen dat uw affiches en prospectussen goed in de kijker worden geplaatst.

Om elke bezoeker beter te begeleiden naar de oplossing die hij of zij nodig heeft, raden wij u aan om enkele zetels of een sofa te installeren. Dit zal het publiek uitnodigen om even halt te houden en erover te spreken.

Stel animaties en demonstraties voor

Een menigte trekt een nog grotere menigte aan. Prikkel de nieuwsgierigheid van het publiek en stel ze, bijvoorbeeld, een animatie voor of deel reclameartikelen uit.
 

Vraag om gecontacteerd te worden